Se deschide Divertiland Water Park, cel mai mare parc acvatic din România

Divertiland Water Park, cel mai mare parc acvatic din România, își redeschide porțile pe 9 iunie 2017. Divertiland este un concept unic în România, oferind de 5 ani încoace bucureștenilor (și nu numai) ocazia de a experimenta distracția de pe litoral chiar la ei în oraș devenind, astfel, destinația perfectă pentru vară. Dotările de ultimă oră îl clasează în top 5 parcuri acvatice din Europa.

Încă de acum 5 ani Divertiland Water Park și-a perfecționat continuu serviciile și a ridicat standardele, devenind cel mai mare operator de pe piața de divertisment din România.

Practic a inaugurat un concept cu totul nou pentru români, reinventând total conceptul de divertisment în aer liber. Echipa de management inovează permanent, pregătind evenimente care să atragă un număr cât mai mare de participanți şi asigurându-se că aceștia au toate motivele să-şi petreacă o zi întreagă  în interiorul parcului, ca apoi să revină. Capacitatea parcului acvatic este de 7,000 persoane, provocarea cea mai mare fiind în week-end-uri.

Citește mai departe pe  destinatii.eu