REBORN CHRISTMAS SHOW – spectacol tematic de dans

Cu toții știm că Sărbătoarea Crăciunului este un motiv de bucurie, iar de 5 ani Școala de Dans Reborn Dance Studio alege să împărtășească cu publicul momentele de fericire și dans din Marea Familie Reborn printr-un spectacol tematic.

Luna aceasta a fost plină de antrenamente și voie bună, cursanții Reborn pregătindu-se intens pentru ziua de 18 decembrie, zi în care are loc spectacolul de Crăciun ”Reborn Christmas Show”.

Evenimentul va avea loc miercuri, 18 decembrie începând cu ora 18:00 la Palatul Culturii din Bistrița.

De la mic la mare, toată lumea va urca pe scenă. Pentru cei mai noi dintre ei, mai exact trupa New Kids Reborn și The Breaking Class Reborn, va fi prima apariție pe scenă, majoritatea membrilor acestor trupe fiind noi, începând cursurile abia din această toamnă, iar pentru celelalte trupe: Reborn Stars, Reborn Kids și Reborn Family va fi un alt spectacol în care ei vor transmite pasiunea lor pentru dans. Fiecare trupa va avea un moment reprezentativ în care va executa o coregrafie ”muncită” de-a lungul antrenamentelor, iar pe lângă acestea, dansatorii au pregătit show-uri tematice în care își vor face apariția și personajele de poveste precum: crăciunițele, moș crăciun, renii, elfii, grinchi și spiridușii Crăciunului.

În cadrul spectacolului, îi vom avea invitați și pe prietenii noștri de la Joy Dance Studio, trupa de majorete Cheers, Dance Star Academy și trupa de breaking The Concrete Rockers din Cluj-Napoca.

Crăciunul este o sărbătoare de petrecut în familie și împreună cu prieteni apropiați, de aceea an de an încercăm să îi strângem pe cei dragi nouă într-o lume a dansului, o lume plină cu magie, atât pe cei care dansează cu noi cât și pe cei ce ne privesc din postura de spectatori.

Biletele se pot achiziționa de la fața locului la prețul de 25 lei.

Coordonator Mara Mare