Nelu Șomodean și primarul Sorin Hognogi te invită la off-road la Spermezeu

Se pregătesc surprize pentru iubitorii de off-road și nu oriunde, ci chiar la Spermezeu, într-o zonă cu peisaje superbe, cu forme de relief care permit trasee atât pentru amatori cât și pentru cei cu mai multă experiență.

Pentru cei care iubesc aventura ”în 11-12 iulie primarul din Spermezeu dorește să facem un trial pentru auo- moto-quad și ATV… dacă sunt doritori scrieți aici să vedem câți ne adunăm. Nu sunt taxe!” a anunțat Șomodean Nelu pe pagina de facebook, invitând astfel pasionații acestui sport la eveniment.

Așa că, atât pentru participanți, cât și pentru cei care vor să se delecteze doar privind se pregătesc trasee și mai grele, dar și mai ușoare. Ar exista însă un singur impediment și anume lipsa articipanților, dacă până vineri 3 iulie nu vor confirma participarea cel puțin 15 competitori, evenimentul nu se va organiza, cel puțin așa susține Nelu Șomodean.

Îmi este prieten Sorin Hognogi, el a venit cu ideea și ne organizăm. Trebuie să știm însă câți participanți vor fi, să ne mobilizăm, să fie totul bine. Știți cum e la noi, mulți vor, iar la final nu mai vin, din diferite motive, așa că trebuie să evităm necunoscutele, este mai bine să știm exact câți vom fi, mai ales că este o manifestare gratuită.”a explicat fiind contactat telefonic Nelu Șomodean.

Nelu Șomodean e recunoscut pentru rezultatele foarte bune pe care le-a adunat în timp la multe competiții de acest gen, printre care Campionatul European de Rally Ride.

Deci, dacă vrei să te rupi de cotidian, merită să profiți de această acțiune de la Spermezeu, mai ales în contextul în care evenimentul va face parte din manifestările organizate cu ocazia Zilelor Comunei Spermezeu!

foto: facebook/somodean.nelu