Încă 10 hectare de teren vor fi împădurite de voluntarii Tăşuleasa Social! S-a dat startul la înscrieri

Acţiunea de împădurire organizată de Tăşuleasa Social va avea loc în acest an la Sânmihaiu de Câmpie. La fel ca şi în anii precedenţi şi la ediţia din acest an vor fi împădurite 10 hectare şi ca treaba să meargă bine, organizatorii a deschis deja lista de înscrieri a voluntarilor care vor să participe la împădurire.

Pădurea Transilvania 3.0 va avea loc în 19 martie la Sânmihaiu de Câmpie unde Tăşuleasa Social vrea să împădurească 10 hectare de teren. La acţiune  sunt aşteptaţi cât mai mulţi voluntari, atât din Bistriţa-Năsăud, cât şi din ţară. Organizatorii anunţă că deja se pot face înscrieri şi că data limită este 15 martie.

„Înscrierile pentru participare se vor face aici: http://www.tasuleasasocial.ro/inscriere.php ,dar nu înainte de a se citi regulamentul de participare inclus în formularul de înscriere, obligatoriu! Vă mai puteți înscrie și pe www.tasuleasasocial.ro la butonul „Înscriere”! Termenul limită pentru aceasta este: marți, 15 martie 2016, ora 23:59”, anunţă cei de la Tăşuleasa Social.

Află mai multe detalii despre Încă 10 hectare de teren vor fi împădurite de voluntarii Tăşuleasa Social! S-a dat startul la înscrieri pe bistriteanul.ro