Cupa Școlilor la Street Dance, Finala Națională | sâmbătă 13 mai la Sala Polivalentă din Bistrița, de la ora 16.00.

A mai rămas puțin timp până la concursul Cupa Școlilor la Street Dance! Finala Națională are loc sâmbătă 13 mai, la Sala Polivalentă, de la ora 16.00.

Intrarea la Finala Națională va fi 15 lei. Biletele se vor pune în vânzare din data de 9 mai și se vor putea achiziționa de la Sala Reborn în fiecare zi între orele 15.30 și 18.30.

De la an la an, Cupa Școlilor la Street Dance a crescut, a angrenat din ce în ce mai mulți dansatori astfel încat în 2017, la cea de-a IX-a ediție, se vor întrece trupe din 11 județe: Bistrița-Năsăud, Bihor, Botoșani, Brașov, Cluj, Constanța, Dolj, Iași, Mureș, Satu Mare, Timiș.

În marea finală vor ajunge câte trei trupe din fiecare județ. Evenimentul este structurat pe două categorii: Școli gimnaziale și Licee. Probe CSSD: 1. Show propriu; 2. 1 vs 1 Hip Hop Battle.

Din Bistrița-Năsăud, în urma finalei județene, s-au calificat în marea finală în ordinea locurilor pe podium ”Shake the Rules” (Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” Bistrița), ”All for One” (Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” Bistrița), ”G One” (Școala Gimnazială nr. 1) – categoria Școli gimnaziale, ”Straight out Crew” (Liceul de Arte ”Corneliu Baba” Bistrița), ”Jokers” (Liceul Teoretic ”Solomon Haliță” Sîngeorz-Băi), ”The Stompers Crew” (Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” Bistrița) – Licee.

La secțiunea 1 vs 1 hip hop battle, câștigătorii au fost: Maria Sabău, Raul Szanto, Flaviu Moldovan – Școli gimnaziale, Iulia Ciurdărean, Mihai Semenciuc, Rebeka Racz – Licee.

Competiția se anunță a fi acerbă. Doar cei mai buni vor avea onoarea de a se intitula campioni naționali și de a ridica deasupra capului trofeul Cupei Școlilor la Street Dance.

Aici puteți afla detalii și despre participanții din celelalte județe.

Organizatorul evenimentului este Reborn Dance Studio. Cupa Școlilor la Street Dance este singura competiție de acest gen între unitățile de învățământ la nivel național.