CSSD 2016 | Îndrăznește | Implică-te | Trăiește !

Un nou an, o nouă provocare. Cupa Şcolilor la Streetdance, o competiţie cu tradiţie în lumea dansului românesc îşi anunţă o nouă ediţie, cea cu numărul 8. Sute de dansatori din întreaga ţară pregătesc coregrafii prin care vor încerca să se afirme atât personat cât şi în numele şcolii sau trupei de dans pe care o reprezintă.

Pare a fi simplu, dar de la an la an nivelul competiţiei creşte, aşteptările sunt tot mai mari iar juriul din ce în ce mai exigent. E multă muncă depusă atât din partea organizatorilor, cât şi din partea celor ce vor evolua pe scenă, ca rezultatul final să fie un show aşteptat cu interes de publicul pasionat de arta de a dansa.

Etapa națională din acest an va avea loc la Sala Polivalentă din Bistrița în luna aprilie unde sunt așteptați concurenți din județele Alba Iulia, Brașov, Botoșani, Cluj, Constanța, Oradea, Prahova, Satu Mare, Târgu Mureș, Timișoara și Bistrița.

Istoricul competiției a început în anul 2007 sub numele de Cupa Liceelor la Streetdance și era organizată de One Beat Dance Studio din București sub îndrumarea echipei conduse de Ana Maria Lungu. Din anul 2013 școala de dans Reborn din Bistrița duce mai departe competiția, acum sub numele de Cupa Școliilor la Streetdance, cu etape locale sau județene în țară și cu finala națională la Bistrița.

Află toate informațiile despre eveniment pe rebornbistrita.ro

cssd-finala-nationala-general