Asociația Proactiv Bistrița lansează proiectul – Bistrița în ochii tinerilor

Asociatia Proactiv Bistrita lanseaza proiectul –Bistrita in ochii tinerilor-  prin care 20 de tineri vor beneficia de  ateliere de lucru si workshop-uri in vederea dezvoltarii profesionale si a capacitatii artistice fotografice, in care vor pune in evidenta punctele turistice de pe raza municipiului Bistrita prin fotografiile obtinute de ei.

Proiectul vizeaza o expozitie culturala organizata de catre tinerii implicati direct in proiect, alaturi de echipa de implementare, in care vor fi evidentiate si  premiate cele mai bune imagini cu obiectivele culturale aflate in raza municipiului Bistrita.

Workshop_Fotografie_Dresden-640x320
Tinerii implicati in aceste workshop-uri vor beneficia de cele mai bune instructiuni in vederea folosirii unui aparata foto/video profesionist, prin urmare acestia vor folosii toate  informatiile pentru realizarea unei expozitii la nivel local. Individual fiecare tanar va fi ghidat de personalul proiectului dar si de experti in domeniul fotografiei in vederea realizarii unei fotografii.

Inscrierile se pot face pana la sfarsitul lunii august la adresa asociatiaproactiv@yahoo.ro , in limita locurilor disponibile.

Proiect coofinantat si sustinut de Primaria Bistrita prin sesiunea de finantari nerambursabile destinate ONG-urilor.