Vlad Dobrescu şi DJ Sauce, în concert pe Terasa Vama Veche din Bistrița

Terasa Vama Veche din Bistrița, ne-a obișnuit deja cu astfel de concerte înca din ani trecuți, spre bucuria fanilor acestui gen de cultura muzicală urbană din Bistrița, de altfel fiind singurul loc în oraș unde au loc astfel de concerte pe perioada verii, sau chiar dacă uneori se mai schibmă locația organizatorii sunt cam aceiași. Felicitări băieți!

Astfel “SOHO Pub vă invită la un super show Vlad Dobrescu şi DJ Sauce back To back, pe 12 iunie, pe Terasa Vama Veche. Fentăm Terra va deschide seara”

“Ne pare rau pentru interventia politiei si va rog pe toti fanii si iubitorii de muzica buna din Bistrita ca de saptamana viitoare sa veniti mai din timp…Toate concertele de acuma incolo vor incepe de la orele 19:00-20:00 ca sa evitam din nou interventia “organelor” dupa 22:30…Partyu va continua si dupa programul normal al terasei Vama Veche…Va asteptam pe vineri 12 iunie la Vlad Dobrescu si Dj Sauce back to back” e enunțul de pe pagina oficială a organizatorilor.

Vlad Dobrescu şi-a lansat primul album solo în 2013, denumit “În sfârşit”, în colaborare cu Deliric 1, DOC, Carbon, Aforic, Nwanda, Raku, Pietonu’, Flou Rege, Norzeatic.

Sauce a ajuns să creeze mixuri axate pe stiluri aparent diferite. Cu alte cuvinte, el reuşeşte să îmbine rock-ul, funk-ul, oldies-urile astfel oferă celor prezenți un show “old to the new”.

vlad dobrescu vama veche