VIDEO: Un vis ca și împlinit! Trouble Crew reprezintă România la Mondialele Hip Hop Internațional – California

Trupa Trouble se pregătește să reprezinte România la Campionatele Mondiale Hip Hop Internațional, în San Diego – California, în perioada 4 – 9 August 2015. La concurs vor participa dansatori din peste 40 de țări din întreaga lume.

Totul a început în 2005, în momentul în care Paul Gheorghe înființa Trouble Crew. Nu și-a dorit o trupă oarecare, își dorea să devină campion mondial alături de dansatorii lui. A avut un vis care pe parcursul anilor a prins contur și astăzi se numește Trouble Dance Company.

Compania are peste 100 de dansatori, de la începători până la profesioniști, iar rezultatele la concursurile naționale și internaționale demonstrează că sunt printre cei mai buni.

Trouble Crew a câștigat Locul 1 la Romanian Hip Hop Dance Championship 2015 (categoria Adulți) și s-au calificat pentru World Hip Hop Dance Championship 2015. Este a 5-a oară când se califică pentru Campionatele Mondiale. Anul acesta au obținut cel mai mare punctaj din 47 de trupe participante, câștigând premiul cel mare de 2500 euro.

hhi-crew-list

În prezent, trupa Trouble se bucura de sprijinul financiar al companiei LIG Insurance, sponsorul principal, care a asigurat costurile destul de ridicate pentru deplasarea la acest concurs.  LIG Insurance a ajutat trupa Trouble să înființeze proiectul L.I.G. Of Choreographers, cu membri colaboratori din 10 județe din România. De asemenea, din 2011 trupa colaborează cu Policy Center for Roma and Minorities în proiectul ‘’ Educație prin dans ‘’.

La aceiași competiție va participa și trupa  X-Style Kids din Arad.

Baftă la Mondiale! Să ne faceți din nou mândri de voi!

sursa: trouble.ro