VIDEO: Admiral C4C arestat într-un club de fițe?!

Primim pe adresa redacției informații picante din viața unei vedete. Conform surselor noastre Admiral C4C,  artsitul international de origine nigeriană , a ajuns într-o situație plină de suspans și aventură, fiind ridicat de poliție.

Artistul recunoscut pentru stilul regge dancehall, continuă să ne surprindă nu doar cu super hit-urile sale, dar și cu o viață excentrică și plină de adrenalină.

Conform unor martori în acest weekend, Admiral C4C a fost vedeta unui scenariu incredibil. În timp ce petrecea la masa sa VIP, dintr-un club de fițe, unde cheltuia ”fără număr pe băuturi fine”, Admiral C4C a fost surprins de jandarmi înarmați.

“A fost un moment de groază. Încă sunt în stare de șoc. Petreceam cu prietenii mei într-un local unde ne simțeam bine și ne distram, când dintr-o dată au năvălit în club jandarmii, cu pistoale”, a declarat un participant de lângă masa artistului, martor la incident.

“În timp ce eram în club, am văzut brusc polițiști cu pistoale care au ridicat o vedetă cunoscută, după cum am aflat ulterior de la alți prieteni, este vorba despre cântărețul Admiral c4c. Nu știu motivul pentru care l-au căutat, dar el și prietenii lui erau cu foarte mulți bani la ei și cheltuiau non-stop pe băuturi scumpe, fiind înconjurați de femei, asta înainte de incident. A fost o experiență nebună, cum numai în filme am văzut”, a povestit un petrecăreț din local.

Până la această oră artistul nu a putut fi contactat pentru o declarație oficială, vom reveni cu amănunte.

Website: www.admiralc4c.com
Facebook: https://www.facebook.com/admiralc4cofficial
Instagram: https://instagram.com/admiralc4c/
Band Profile Facebook App: https://www.facebook.com/admiralc4cofficial/app_2405167945
Reverbnation: https://www.reverbnation.com/daadmiralc4c
NumberOneMusic: http://www.numberonemusic.com/admiralc4c