Vă mai amintiți de Mr. President, de „Coco Jambo”? LayZee și-a găsit la Cluj o versiune mai tânără, Admiral C4C

Artistul internațional Delroy Rennalls, cunoscut și ca  Diezel Washington, LayZee sau Lazy D , este unul dintre cei mai cunoscuți soliști ai anilor ’90, care s-au evidențiat prin ritmurile pop și reggae fusion. Nu există retro-party fără hiturile Mr. President, unde LazyZee a fost solist. Vorbim de  un grup muzical Eurodance german din Bremen, cunoscut cel mai mult pentru hitul „Coco Jambo” din 1996. Acesta a fost unicul single al formației prezent în clasamentele muzicale americane, ajungând pe poziția Nr. 21 în topul Billboard Hot 100.  Trupa s-a destrămat în anul 2008, dar solistul German în vârsta de 50 de ani, născut la Birmingham, în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord și stabilit în Germania, a concertat de curând orașul Cluj-Napoca și are colaborări cu mai mulți artiști, inclusiv români.

Chiar dacă au trecut 20 de ani de la hitul anului ’96, toate generațiile îl cunosc, „Coco Jambo” ocupând un loc aparte în play-listul party-urilor, lucru care s-a reconfirmat în Cluj-Napoca. Aflat pentru a patra oară în România, a doua oară în Cluj, artistul ne-a mărturisit că iubește România și românii pentru că aceștia îi cunosc muzica.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru ziarultieretului.ro artistul a vorbit și despre Admiral C4C, artist român de origine africană hotărât să cucerească piața de profil și să promoveze țara sa adoptivă, România.

”România este fantastică. Sunt pentru a patra oară aici, în România, a doua oară în Cluj, așa că mă simt bine. Nu știam că românii îmi cunosc muzica așa bine. Sunt mereu surprins când vin și văd copii, dar și oameni mai învârstă că îmi știu muzica, că reacționează la ceea ce fac pe scenă, e o onoare, o binecuvântare„ a declarat LazyZee.

Artistul spune că sunt multe lucruri minunate în România, dar îi place în mod special ”mâncarea, oamenii și conexiunea dintre muzică și oameni”.

Spre bucuria noastră, deși a fost de patru ori în România, nu a fost încă dezamăgit. ”Nu, nu am nici o dezamăgire. Singura problemă e că trebuie să mă trezesc devreme să plec acasă, asta e unica dezamăgire, dacă am putea pune România puțin mai aproape de Germania, ar fi ”cool”, nu m-aș plânge că trebuie să mă trezesc devreme”, spune LayZee.

Artistul s-a întâlnit, înainte de concertul programat la Cluj-Napoca, la o scurtă poveste cu ”versiunea sa mai tânără”, care surprinzător sau nu îi calcă pe urme, dar nu într-o țară cu tradiție în acest gen muzical, ci în România. Admiral C4C și LazyZee au multe în comun, în special dragostea pentru muzică și pentru oameni, care li se citește în ochi. Ce spune artistul internațional, după o carieră de peste 25 de ani în lumea muzicii despre Admiral C4C și ce sfaturi îi dă tânărului artist român puteți vedea în interviul de mai jos.

”Când ne-am cunoscut s-a stabilit o legătură imediat. Când l-am văzut pe scenă mi-am zis, tipul ăsta sunt eu mai tânăr. Managerul mi-a spus că trebuie să plecăm și am refuzat, i-am urmărit întreg show-ul și avea oamenii sub control, toată mulțimea. Înțelege că nu e doar muzică, ci o combinație cu muzica, o conexiune cu dragostea pentru muzică și oameni. Când i-am văzut reprezentația am zis că știe ce face. Transmite oamenilor dragostea sa pentru muzică, devotamentul său, chiar dacă oamenii nu știu muzica lui îl urmăresc, iar fanii lui îl încurajează mereu, așa că cei care nu știu despre ce e vorba se opresc să arunce o privire și e bine. Ăsta e sentimentul. Versurile mă fac să mă simt bine,  are abilitatea de a se vinde, dacă se vinde, vinde totul, acesta e secretul unui artist”, spune LazyZee, care i-a dat și un sfat artistului de culoare stabilit în România, la Cluj-Napoca, ”continuă ceea ce faci frate”.