UNTOLD în pericol! Târgul Mare al Bistriţei s-a extins cu două zile!

Anunţul a fost făcut aseară de primarul municipiului Bistrița Ovidiu Creţu care se gândeşte chiar să prelungească pe viitor şi mai mult perioada de sărbătoare din fostul târg de animale din localitatea componentă Viișoara, locație acum cunoscută sub numele de “Haidănfeld”.

Specialiștii în domeniu iși arată îngrijorarea pentru evenimentul de la Cluj-Napoca, în sensul în care perioada celor două evenimente va fi apropiată. Anul acesta la Viișoara se anunță la fel ca în alți ani un program “extraordinar” iar o bună parte a publicului clujean, de la Dej spre Viișoara e ca și câștigat de edilul bistrițean și  echipa sa profesionistă de organizat tropăieli în praf și arșiță.

Prelungirea Târgului cu două zile face ca și bugetul alocat de municipalitatea bistrițeană să fie foarte apropiat de al Untoldului, ai cărui organizatori vor fi nevoiți să apeleze la unele “artificii” ca să atragă audiența spre Cluj.

Vă reamintim că în acest an atât Untold cât și Târgul Mare al Bistriței se află la a doua ediție, iar bătălia va fi cu atât mai mare în acest an cu cât ambele evenimente s-au bucurat de un real succes al primei ediții din 2015.

zilele-bistritei-2016

zilelebistritei7

UNTOLD-Festival_05

foto: timponline.ro / bistriteanul.ro / flaneur21.com