“Too Good” noul hit balcanic al lui Admiral C4C, prea bun ca sa-l ratezi

In ultima vreme, Admiral C4C, multipremiatul cantaret de muzica dancehall, de origine Africana, impresariat de cunoscutul manager Radu Groza,“a copt” ceva in secret, dar iata ca asteptarea a meritat.

admiral1

Admiral C4C este acum mai pregatit decat oricand sa cucereasca piata muzicala din Romania, odata cu lansarea noului videoclip „Too Good”, o versiune balcanica, cum nu ati mai vazut.

admiral7
Nu este prima dată cand artistul internațional ne propune un entertainment exotic si filmeaza clipurile in cele mai inedite locuri din Romania. Videoclipul „Drop the Boom”, „Outta control” feat Nyanda [Brick &Lace] sau cel mai recent hit al sau „Booty bounce feat Salento Guys din Italia, toate au fost filmate in Romania.

admiral3
De aceasta data, videoclipul care urmeaza sa fie lansat “Too Good” a fost filmat în Iași, intr-o ambianta deosebita si incitanta in acelasi timp,una din locatiile alese fiind Pleiada Boutique Hotel, multe locuri de poveste, unde distractia si natura se imbina perfect pentru o atmosfera balcanica și evident cu multe filmari aeriene deasupra orasului Iasi. Când a fost întrebat dacă există vreun motiv special pentru care a ales sa filmeze in Romania, în stilul său foarte jovial, Admiral C4C ne-a marturisit:
“În afară de faptul că proiectele mele sunt semnate la o casa de discuri care este nr. 1 in România,Cat Music, sunt emotional legat de tara asta, familia mea locuieste aici, mama baietelului meu. Prin urmare, sunt si eu atasat de Romania si imi doresc sa atrag atentia la nivel international asupra acestor locuri minunate. Prin muzica mea si mixul de culturi pe care-l propun in proiectele mele muzicale, vreau sa arat o alta versiune a acestei tari. România este binecuvântata și sunt foarte mandru sa fiu asociat cu ea, astfel încât in muzica si in imagine includ cu drag fragmente din această țară.”

admiral2

Foarte energic de felul sau, Admiral C4C isi scrie singur piesele si isi concepe stilul inconfundabil. Asa ca, si de aceasta data, piesa de club “Too Good” este scrisa si compusa de artist. Cat priveste regia acestui videoclip, el este regizat de Khaled Moktar, cu care colaboreaza Inna si Alexandra Stan. Piesa a fost produsa în Italia de către Salento Guys and W.A.W și se afla deja in topul preferintelor DJ-ilor de club si al dansatorilor la nivel global, fiind distribuita de VP Records din New York.
Așteptăm cu nerăbdare să vedem clipul acestei piese care va face furori in cluburi si pe litoral in curand.  Va mai spunem doar ca in clip apar modele de la Maya Fashion Models.

admiral5

Mai multe despre Admiral C4C găsiți aici:
https://web.facebook.com/admiralc4cofficial/?fref=ts
http://www.admiralc4c.com/
https://www.instagram.com/admiralc4c/