Tinerii din toate organizațiile politice din județul Bistrița-Năsăud, s-au pus de acord să planteze 10.000 de puieți

Sâmbătă, 9 aprilie, începând cu ora 10:00, tinerii din toate organizaţiile politice de tineret din judeţ vor realiza a doua acţiune, ca urmare a semnării în 2015 a „Acordului pentru mediul înconjurător al organizaţiilor politice de tineret din judeţul Bistriţa-Năsăud”.

Prima actiune Acord Pentru Mediu (5)

Dacă anul trecut s-au adunat 1000 de saci de deșeuri, în prima acțiune de ecologizare, anul acesta, tinerii din organizațiile politice își propun să planteze 10.000 puieți, pe o suprafață de aproximativ 2 hectare jumătate, în comuna Monor, sat Gledin.

Prima actiune Acord Pentru Mediu (1)

Datorită schimbărilor de pe scena politică, la această acțiune vor participa reprezentanți ai organizațiilor politice de tineret din TSD, TNL, OTPMP, TALDE, TER,UDTM, TNPR.

Prin această acțiune tinerii din organizațiile de tineret din județul Bistrița-Năsăud, doresc și să transmită că avem nevoie de o nouă generație care să protejeze mediul, o nouă generație cu spirit civic, dar și o nouă generație care să se implice în viața politică, pentru ca România să continue să crească.

Prima actiune Acord Pentru Mediu (3)

Dorim să invităm la această acțiune toţi tinerii care recunosc importanţa unui mediu înconjurător curat, care vor să se implice în astfel de activităţi şi care îşi dores să dea un exemplu de responsabilitate socială şi educaţie civică.

Prima actiune Acord Pentru Mediu (4)

Vă mulțumim și vă invităm să participați la conferința de presă, care va avea loc joi, 7 aprilie, de la ora 10:00, la Sala de Ședințe a Primăriei Municipiului Bistrița, pentru mai multe detalii cu referire la acțiunea de împădurire de sâmbătă, 9 aprilie 2016.

Mulţumim presei pentru sprijinul acordat.

Despre „Acordului pentru mediul înconjurător al organizaţiilor politice de tineret din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Acordul a fost realizat și semnat în 2015, de către: Președintele TSD- Bogdan Ivan Gruia, Copreședinții TNL- Florin Moldovan și Alexandra Mikle, Președintele TNPR- Vasile Bindea, Președintele OT PMP- Iulia Egyed, Președintele TER- Teodor Marza, Președintele TLR- Florin Puțura, Președintele UDTM- Zoltán-Sipos Tímea, Președintele TPP-DD- Alin Chira. Datorită schimbărilor de pe scena politică, la această acțiune vor participa reprezentanți ai organizațiilor politice de tineret din TSD, TNL, OTPMP, TALDE, TER,UDTM, TNPR.

Prima actiune Acord Pentru Mediu (6)

Acest Acord vine în contextul în care politica Uniunii Europeane consideră o obligație a statelor membre de a elabora planuri de protecție a mediului înconjurător.

semnare-acord-pentru-mediul-inconurator-organizatiile-politice-de-tineret-bn_mihaela-ivan-1

Astfel se dorește realizarea unor acțiuni, în acest sens, pe termen lung, până în 2020, în județul Bistrița-Năsăud, prin intermediul organizațiilor politice de tineret.

semnare-acord-pentru-mediul-inconurator-organizatiile-politice-de-tineret-bn_mihaela-ivan-5

Preocupaţi de asigurarea unui mediu înconjurător curat, prin acest Acord se dorește inițierea de activități și proiecte care să promoveze dezvoltarea durabilă, protecția mediului, îmbunătățirea calității acestuia și vieții locuitorilor din județul Bistrița-Năsăud. Acordul se referă în principal la două tipuri de activități specifice: ecologizarea și împădurirea unor zone afectate.

de-acord-pentru-mediu-001

Pagină de Facebook : https://www.facebook.com/deAcordpentrumediu

Blog : https://deacordpentrumediubn.wordpress.com/