Timișoara | Capitala Tineretului din România în 2016 ?

Timisoara va deveni in anul 2016 Capitala Tineretului din Romania. Decizia a fost luata de primarul Nicolae Robu impreuna cu liderii studentilor din Timisoara.

Acestia au avut o intalnire in care au stabilit ca Timisoara sa isi asume acest titlu anul viitor, care nu este girat de vreun organism anume. Pur si simplu, orasul se declara astfel, a spus primarul, explicand ca va face mai multe pentru tineri.

”Am avut o intalnire cu Consiliul Consultativ al Tinerilor si am trecut in revista cele 21 de puncte pe care le-am convenit cu liderii organizatiilor studentesti care au camine in Complexul Studentesc. S-a putut vedea ca majoritatea promisiunilor facute la inceput de toamna au fost deja onorate, iar restul sunt in continuare pe agenda. Am convenit, de asemenea, ca Timisoara sa isi asume titlul de Capitala a tineretului din Romania pentru anul 2016. Este o initiativa venita pe o filiera de parteneriat intre o banca si o organizatie de tineret afiliata unei organizatii europene”, a declarat primarul Nicolae Robu, primarul Timisoarei.

In acest context, in bugetul pe anul viitor vor fi prevazuti mai multi bani, fata de anul acesta, pentru proiectele tinerilor.

Cirește articolul mai departe pe opiniatimisoarei.ro

sursa: opiniatimisoarei.ro / foto: stiridinvest.ro