Tânăr: “Dacă se va închide oricare sau toate televiziunile de știri din România o să fiu la fel de bine informat, ca și până acum”

Văd că lumea se cam ferește să spună exact cum stau lucrurile prin televiziunile naționale de știri. Avem 3 mari și late: Antena 3, RTV și Realitatea TV (că B1 e a lui Băsescu). Toate 3 au patroni sau acționari majoritari, foști și actuali, care au condamnări sau sunt suspecți de fapte de natură penală. E vorba de Voiculescu, Sebastian Ghiță și Sorin Ovidiu Vântu.

La Antena 3, nu e prima dată când vin autoritățile la ușă, cred. Nici Realitatea TV nu e străină de astfel de întâmplări, iar RTV la fel. Păi și ce-or fi căutând oamenii ăștia acolo? Chiar așa draconici sunt politicienii, că vor să le închidă pe toate? Întreb și eu.

Sincer să fiu, mă uit la televizor la emisiunile de pe Paprika (emisiuni culinare) și la cele de pe Naional Geographic, o jumătate de oră, seara. Nu o să mor dacă se va închide oricare sau toate televiziunile de știri din România și o să fiu la fel de bine informat, ca și până acum.

Marea problemă, însă, este a sutelor de salariați, care vor rămâne poate fără slujbă sau le vor fi reduse salariile, chiar dacă nu se va închide Antena 3. Editorial vorbind, eu unul m-aș bucura să dispară Antena Stars cu totul, împreună cu …citește mai departe pe Marele Diminutiv.
Nu e ok ca instituțiile media să fie condiționate de bani veniți pe filieră politică, în aceeași măsură în care nu e ok ca cei care iau bani de la politicienii, să dea în fiecare seară, de duminică până joi, lecții de moralitate românilor.

Vezi tot articolul pe Marele Diminutiv.

marelediminutiv