Talisman în concert caritabil la Năsăud pe scenă va urca și primarul Mircea Romocea!

“Talisman Tour 2015 – “Îngeri pentru Îngeri ” ajunge în weekend-ul 3-5 Iulie la Năsăud. Vă așteptăm cu drag să cântăm împreună, să ne distrăm dar și să ajutăm.” este îndemnul pe care îl trimit artiștii de la Talisman publicului din Năsăud.

“Îngeri pentru îngeri” este un proiect inițiat de Alin Oprea (solistul trupei Talisman) care în anul 2010 a demarat un turneu caritabil cu scopul de a ajuta copiii bolnavi să aibă o viaţă normală.

Pentru micuţul Mircea Lăcătuş din Năsăud se vor putea face donaţii în cadrul evenimentului şi toţi cei care vor face donaţii vor primi un CD cu Talisman.

Pe scenă vor mai urca, Mix Sound, Mircea Baniciu, Rafael (ex. Iris), Reea Cover Band, dar și interpreți de muzică populară precum Angela Rusu, Cristina Livia Scurtu, Bianca Pop, Oana Matei, Nicolae Cioancă, Mirela Petruș, Ioan Dordoi, Felix Gălan, Domnica Gologa scrie pe afiș dar noi credem că va fi Domnica Dologa, Anuța Motofelea, Ioachim Spân, Veronica Bălan, Mărioara Dragotă și Mircea Romocea (cel puțin asta am înțeles de pe afiș).

talisman-la-nasaud