Sute de zâmbete sunt “trofeul” primit de Crăciun de artistul de origine nigeriană, Admiral C4C, “adoptat” de România!

Se spune că, de Sărbători, toate drumurile duc acasă, însă, pentru artistul de origine nigeriană, România a devenit noua lui casă. Astfel, de Sărbători gândurile artistului se întorc spre locul său natal, din Nigeria, și, pentru câteva zile reușește să aducă zâmbete în sufletele conaționalilor săi aflați în nevoie.

După ce ne-a obișnuit cu senzații tari și multă adrenalină la filmările celui mai recent videoclip al său, lansat tocmai de Crăciun,“Hello”, Admiral C4C vrea să intre în noul an purificat prin… fapte bune.

Artistul se bucură în aceste zile de un altfel de trofeu”. De data aceasta este vorba despre un trofeu… pentru suflet, prin implicarea sa, alături de Ambasadorul Fundației Godsent, pentru ajutorarea copiilor nevoiași din Nigeria.

Anul 2017 a fost plin de provocări pentru mine, dar sunt mândru că am reușit să obțin un succes semnificativ. Cariera mea muzicală a înregistrat progrese vizibile, cu numeroase concerte și prin colaborarea cu legendarul Dr. Alban. La acestea se adaugă și câteva business-uri pe care le-am dezvoltat. Dar, dintre toate acestea, cel mai tare mă bucur, în această perioadă de Sărbători, știind că, am reușit să mă implic în proiectele caritabile ale Fundației Godsent pentru familiile nevoiașe din statul Edo, din Nigeria. Pentru mine este cel mai mare trofeu cu care pot să închei acest an, știind că, cel puțin cele 200 de familii sprijinite în proiect, duc o viață mai bună. Cele 200 de zâmbete sunt pentru mine cât un trofeu”, mărturisește cu emoție artistul Admiral C4C.

Îndrăgostit de România, după ce a cunoscut-o pe frumoasa clujeancă, Ana-Maria, Admiral C4C și-a propus ca în noul an să fie și mai aproape de români, dar să nu-și uite, totuși, rădăcinile.

Cel mai tare m-a marcat, în acest proiect caritabil, o doamna cu gemeni și tripleți care cerșea pentru a-și putea hrănii copiii. Alături de Fundația Godsent și de Ambasadorul ei, Dion Osagie, ne propunem să implicăm și mai mult comunitatea în susținerea celor nevoiași, în fiecare stat din Nigeria”.

În demersul său caritabil, Amiralul C4C a colaborat cu Fundația Godsent, un ONG condus de ambasadorul Dion Osagie, care s-a mutat recent acasă (în statul Edo), din America și sprijină astfel persoanele nevoiașe din statul Edo, în special de Sărbători. Pe lângă alimente, beneficiarii au primit și servicii minime, precum televiziune prin cablu și anumite sume de bani. În total în proiect au fost donați aproximativ 10.000 de euro, iar inițiatorii își propun să extindă proiectul caritabil în mai multe state nigeriene.

Pe lângă succesul muzical, artistul de origine nigeriană a avut un 2017 reușit și prin înființarea a două companii internaționale și investiția în imobiliare.

Pe plan muzical, Admiral C4C a avut succes la nivel internațional, cu piesa“Turn it up” cântată cu faimosul Dr. Alban și a fost rasplătit cu doua premii muzicale importante la Adma Awards 2013 (Amsterdam) ”Best Reggae Artist of the Year” și ”Best Reggae / Dancehall Song of the Year”. Admiral C4C, a luat cu asalt clasamentele europene și în urmă cu patru ani, cu piesa ”Drop the Boom”.

Acum așteaptă cu sufletul la gură lansare internațională a piesei “Hello”. Licențiat de aceeași casă de discuri newyorkeză cu care are contract Sean Paul-VP Associated Label Group (VPAL), cipriotul cu origini nigeriene are planuri mari pentru 2018. Dar pentru asta, nu uită nici de unde a pornit.