Super Zilele Clujului 2015 – Zilele Capitalei Europene a Tineretului

Anul acesta Cluj-Napoca dețne binemeritatul titlu de Capitală Europeană a Tineretului, în urma unei competiții cu alte orașe mari din Europa. Dintre activitățile din acest an putem aminti: Promenada cărților, Festivalul culinar internațional va aduce în acest an un plus de eleganță și savoare prin prezența unor restaurante cu specific internațional și a unor maeștrii bucătari de renume internațional, Promenada Multiculturalității, Tururi Ghidate, Festivalul Științei, Fotbal à la Cluj, Share Books.

Ateliere de creație, Teatru Man.In.Fest Internațional Experimental Theatre Festival a fost creat din dorința de a introduce în spațiul teatral național creații contemporane de renume internațional, care să familiarizeze publicul din România cu inovațiile din domeniul artistic.

The Fun Zone – oferă și în acest an aventură, distracție și senzații tari cum ar fi Tir cu arcul, Trambuline pentru copii, Echipamente de sumo, Panouri de cățărat, Mese de ping-pong, Panouri de cățărat, Atelier de corzi, Teren de fotbal gonflabil, Canoe pe lac, Tiroliană, Piramida pe lăzi, Hamace.

„Treasure Hunt” este concursul care îmbină cunoştinţele despre Cluj-Napoca cu ingeniozitatea, distracţia şi spiritul de echipă şi dezleagă misterele ascunse în spatele indiciilor lăsate de organizatori. Aceştia vor căuta comorile Clujului pe trei trasee diferite, având de trecut mai multe probe incitante şi distractive.

Studenții dau culoare Clujului Cluj-Napoca este Capitala Europeană a Tineretului în acest an. Și ce poatereprezenta mai bine o Capitală Europeană a Tineretului dacă nu cei peste 100.000 de studenți care creează efervescență în fiecare an universitar în municipiul nostru?

Scena Urbană – o inițiativă a Ordinului Arhitecţilor din România Filiala Transilvania– continuă să ne fie partener și înacest an prin vitalizarea unor spații urbane și readucerealor în atenția locuitorilor Clujului.

Corporate Games, festivalul sporturilorpentru corporatii,cel mai mare eveniment sportiv din lume,care are loc in 28 de tari din lume, vine in 2015 la Cluj, de Zilele Clujului!

zilele clujului