Specialiștii Google susțin la Bistrița curs introductiv despre prezența online, SEO & SEM, social media, email marketing

Google România și Fundația LEADERS vin cu Atelierul Digital la Bistrița! Inițiativa celor de la Google România își reia campania în 2017 cu două formate noi de curs la care pot participa atât tinerii care au trecut anul trecut prin experiența Atelierului Digital, cât și cei neinițiați care își doresc să afle mai multe despre mediul online.

Pe data de 26 iulie specialiștii Google vin la Bistrița să susțină un curs introductiv prin care participanții cu vârste cuprinse între 15 și 35 de ani pot afla mai multe despre cele mai populare trenduri online, oportunitățile din mediul digital și cum se pot specializa în digital marketing, dar și noțiuni aprofundate despre: prezența online, SEO & SEM, social media, email marketing

Cursul de miercuri, 26.07.2017, se va desfășura în Bistrița în intervalul orar 17:00 – 20:00, locația exactă urmând să fie transmisă pe parcurs participanților înscriși.

O singură participare la unul din cele trei tipuri de Atelier Digital – curs introductiv, studiu de caz și tehnic –  este suficientă pentru a vă începe drumul către certificarea Google. Pentru o viziune unitară și cunoștințe avansate despre mediul online, recomandăm participarea la toate cele trei tipuri de sesiuni offline ale Atelierului Digital, organizate pe parcursul întregului an.

La eveniment va fi prezent Sorin Sfetcu, Deputy Managing la iProspect. Programul este organizat de Fundaţia Leaders, cu susţinerea Google România.

Mai multe informații despre cursul gratuit Atelierul Digital și înscrierile se fac pe www.atelieruldigital.com.

Anunță-ți prezența la eveniment AICI

sursa: bistriteanul.ro