Seara Tineretului la Năsăud – un pas spre normalitate

SEARA TINERETULUI este prezentată a fiind ce-a de-a doua seara din programul de activități derulate cu ocazia Zilelor orașului Năsăud. E prezentată timid la nivel de promovare ideea in sine fiind umbrită de colosala întâlnire a celor de la Iris. Un program artistic de calitate de altfel dacă analizăm afișul prezentat de organizatori. Astfel avem o seară de concerte chiar în inima orașului (chiar dacă pe terenul de fotbal, oricum în zona noastră fotbalul se joacă doar la televizor) o seară dedicată tineretului, care de obicei este bagat în seamă știm noi la ce intervale de timp, o seara deschisă de Reea Cover Band care sunt

oameni ai locului și cu care năsăudenii ar trebui sa se mandrească întru cât orașul lor a avut mult de câștigat la nivel de tineret prin deja cunoscuta trupă.

The Boulebard, Isis și Cristi Minculescu urmând să urce pe scenă înainte de After Party-ul cu DJ Horațiu. Acuma ideea de after party nu e cea mai fericit înțeleasă în România dar mă rog… important e că se încearcă. Bun și acuma întâmplător sau nu ajung la concluzia că de multe ori în orașele mai mici au loc pentru tineri evenimente mai de calitate decât în orașele medii să le spunem după numărul de locuitori cu toate că sumele bugetate sunt mult mai mici. Poate de aicia e și interesul și dorința reală de a reuși, de a face muncă cinstită nu de a o rezolva “din telefon”. Sau poate implicarea tinerilor în organizare, ori cum pare o direcție bună și va fi cu siguranță dacă va avea continuitate, dacă vor mai fi acțiuni pentru tineri dacă vor avea momente artistice de calitate (de calitate a nu se întelege pe bani mulți ) dacă vor fi implicați din ce în ce mai mulți tineri, atuncia jos pălăria! e Seara Tineretului!

afiszilelenasaudului