Se dau din nou țepe în Bistrița. Escrocii n-au sărbători!

Cititorii Ziarului Tineretului au prins bunul obicei să ne scrie în diverse momente și despre tot felul de întâmplări. Ce ne bucură cel mai mult e faptul că și cei tineri s-au obișnuit să împartă experiențe și, mai mult decât atât, să își manifeste spiritul civic și implicarea în viața urbei. Vă îndemnăm să continuați să luați atitudine,să ne scrieți. Suntem pe calea cea bună.

Un nou exemplu de civism din partea unei bistrițence de-a noastre. Nu avem acceptul să îi dăm numele complet, așa că o să-i spunem EMA.

Într-un mesaj remis redacției, Ema ne-a rugat să împărtășim cititorilor noștri o întâplare mai puțin plăcută prin care trecut mama ei. O întâmplare care vă poate pune în gardă, să nu pățiți la fel.

Iată ce spune EMA

Sper ca nu deranjez dar aș dori să vă spun o întâmplare de azi dimineață(7 ianuarie-n.red) din zona Han. A pățit-o mama mea.A fost abordată de un domn ( un pic mai închis la față) care,chiar în fața ei, s-a aplecat jos și s-a prefăcut că a găsit ceva.Apoi individul s-a întors către mama și ia arătat că a găsit un inel de aur de 12 grame.El(individul) nu poate purta obiecte de podoabă pentru ca e pocăit și nu are voie.Așa că a indemnat-o pe mama să îl cumpere ea.Bărbatul ia cerut 100 lei că are acasă 12 copii și e sărac,să le cumpere mâncare. A reușit să o păcălească și ia dat 50 lei.

Va rog să faceți dumneavoastră cumva să avertizați persoanele din oraș.Sunt sigură că nu e singura păcălită. Va mulțumesc.

Mulțumim EMA, am publicat rândurile tale și sperăm ca din acest moment nimeni să nu mai cadă victimă escrocilor care-și fac veacul prin zona aceea. Credem că și Poliția ar trebui să se sesizeze din oficiu și să întreprindă demersurile pentru identificarea și tragerea la răspundere a individului.

bani