S-a băgat între Floare și nea Ovidiu! Răzvan vrea să-i potolească și să-i aducă cu picioarele pe pământ

Scandal mare pe mașinile Primăriei Bistrița! Floare Gaftone s-a supărat tare pe Șefu, care a refuzat-o la sfârșitul anului trecut. Mai precis, când Floare a vrut mașină, nea Ovidiu a zis că n-are. Astfel că s-a născut un nou conflict între secretarul Primăriei Bistrița și edil. Nu este primul și de multă vreme este cunoscut faptul că între cei doi există o ură reciprocă care, din când în când, răbufnește în public.

Noul episod din relația tensionată dintre cei doi s-a consumat la ultima ședință de Consiliu Local de anul trecut și a fost catalogat, dincolo de folclorul urban, drept conflict de muncă între doi funcționari publici. Conflict care, crede Răzvan Câtu(foto mijloc), nu poate fi detensionat decât prin mediere.

Răzvan îi invită pe cei doi protagoniști să participe la ședințe de mediere, chiar în biroul său de mediator sau în altele. Rezultatul ar putea fi favorabil spune Câtu. Citam : Alegeți de comun acord un mediator sau doi, și până la primele ședințe ale Consiliului Local din 2016, sunt convins că veți putea lucra din nou împreună pentru bistrițeni.

 

floare-horz