Reborn, Campioni Naționali – În căutare de sponsori pentru a merge în toamnă la mondiale!

Reborn Dance Studio au obținut din nou podium și calificare la Campionatul Mondial de Hip Hop din Italia, Rimini, dar se confruntă din nou cu problema costurilor de participare.

În luna mai echipa Reborn a participat la Campionatul Național de Hip Hop “IDO”, care s-a desfășurat la Oradea, la 7 categorii cu un număr de 47 de persoane și obținut 7 premii la următoarele categorii:

Locul I – Hip Hop Battle – Junior – Iulia Ciurdărean

Locul II – Large Production – Reborn Family

Locul II – Hip Hop Solo – Adult – Dora Incert (din 30 pers. participante)

Locul III – Mini Production – Reborn Flavour (din 17 trupe participante)

Locul III – Hip Hop Battle – Dora Incert

Locul IV – Hip Hop Battle – Iulia Marcu

Locul V – DUO – Juniori – Iulia Ciurdărean și Mare Mara.

Odată cu premiile obținute, aceștia au ocazia de a reprezenta Bistrița și România la Campionatul Mondial de Hip Hop “IDO” ce va avea loc în luna octombrie în Rimini, Italia cu un număr de 25 de persoane.

Pentru a-și putea îndeplini visul aceștia au nevoie de aproximativ 8000 de euro, o sumă care include: transport, cazare, masă și taxa de participare.

Singura lor șansă de strânge acești bani este din donațiile sau sponsorizările celor care cred în visul lor și vor să ajute la dezvoltarea acestor tineri talentați.

Cei care vor să îi sprijine pe dansatori pot să ne contacteze la adresa dora@streetdancebistrita.ro sau tel: 0756.956.774, sau să vireze direct bani în contul deschis la Banca Transilvania:

Asociația Reborn – cont IBAN: RO36BTRLRONCRT0239941701

VIDEO REBORN, IDO, Oradea 2015: