Real Time: LOVE 2 DANCE – Prima ediție| LIVE Acum!

Duminica, 14 Februarie, 2016 (ora 17:00 seara) de Valentine’s Day, scoala de dans EVOLUTION, organizeaza prima editie a concursului de dans “LOVE 2 DANCE”, ce va fi transmis online pe www.lugojcityevents.com, sub forma de emisiune virtuala, asa ca il veti putea urmari in direct de pe internet pe un calculator, telefon mobil sau tableta.

In cadrul acestui concurs, ii veti vedea si pe studentii scolii de dans Evolution in cateva spectacole originale de streetdance.

Concursul se va desfasura putin diferit decat suntem noi obisnuiti sa vedem, fetele vor concura impotriva baietilor, sub forma de “Battle”, denumire ce vine din “Bronx”, la inceputul anilor ’70, cand trupe rivale se intalneau si concurau intr-o “batalie de dans” pe strada sau in discoteci. Acum de Valentine’s Day, scoala de dans Evolution, ofera ocazia tinerelor dansatoare sa se intreaca cu baietii pe ringul de dans in acelasi fel dar cu miscari moderne si “fresh”.

Pentru cei care doriti sa urmariti emisiune virtuala live, pe internet, in data de 14 Februarie, un link catre emisiunea online va fi postat pe pagina de facebook a cursurilor de streetdance din Lugoj: www.facebook.com/StreetdanceLugoj si pe website-ul: www.lugojcityevents.com

Love-2-Dance-Evolution-Dance-Studio