Preparate culinare de Paște prezentate de elevii Liceului Tehnologic Agricol Bistrița la “Tradițional Românesc într-o Europă multiculturală 2017”

Elevii Liceului Tehnologic Agricol din Bistrița, dar și de la alte școli din județ, au prezentat o serie de preparate culinare tradiționale românești, sub tematica Sărbătorilor Pascale. Ediția a XV-a din acest an s-a desfășurat în cadrul săptămânii “Școala altfel” sub atenta îndrumare a profesorilor implicați în proiect.

[supsystic-gallery id=9 position=center]

Cele mai bune preparate au fost premiate de comisia de jurizare, simbolic, cu diplome.

Au fost acordate cinci premii speciale:

–               Premiul special pentru cea mai frumoasa masa, acordat echipei constituite din elevi ai claselor a XI-a A si a XI-a B din cadrul Liceului Tehnologic Agricol Bistrita;

–               Premiul special pentru cele mai frumoase ornamente pascale, acordat echipei Scolii Gimnaziale Livezile;

–               Premiul special pentru cele mai frumoase oua traditionale, acordat elevilor clasei a XII-a B Seral din cadrul Liceului Tehnologic Agricol Bistrita;

–               Premiul special pentru cea mai frumoasa si gustoasa pasca, acordat elevilor clasei a X-a B din cadrul Liceului Tehnologic Agricol Bistrita;

–               Premiul special pentru cea mai frumoasa prezentare, acordat clasei a XII-a A Seral din cadrul Liceului Tehnologic Agricol Bistrita.