POSTA REDACŢIEI Mămicile avertizează: cerem suspendarea preşedintelui Iohannis dacă…

Evenimentele tragice din Paris de la sfârşitul săptămânii trecute, soldate cu 130 de morţi şi sute de răniţi în atentatele teroriste revendicate de Statul Islamic au indus o stare acută de panică şi în rândurile femeilor şi mamelor din România. Într-o scrisoare deschisă adresată preşedintelui Klaus Iohannis , Elena Valentina spune că atunci când e vorba de viaţa şi siguranţa copiilor noştri nimic nu poate fi mai presus decât aceasta.

Redăm mai jos rândurile trimise pe adresa redacţiei:

L-am votat pe Iohanis crezand ca va face o Romanie mai buna . Astazi, dupa un an de mandat, constat ca nu a facut absolut nimic , ba mai mult observam ca tacerea lui cu care suntem obisnuiti , pare a fi una prapastioasa . Am mers in campanie la usile oamenilor cu poza lui in mana si am cersit voturi pt el , lucru pt care acum imi pare rau.

Va rog sa ma iertati ca am gresit , va rog sa ma iertati ca am fost oarba . Am citit in presa faptul ca o judecatoare care isi face meseria corect , a avut curajul sa arate faptul ca doua din cele sase case ale sotilor Iohanis au fost luate cu acte false . Pur si simplu dizgratios si asa ceva nu pot tolera si nicidecum sa mai cred ca acest om ma reprezinta.

Va intreb: daca nu era presedinte la ora actuala si nu avea imunitate ce se intampla cu dansul ?Cat mai toleram hotia, prostia , minciuna ?

Mai nou, dupa datele recente ce tin de cota parte a refugiatilor din Polonia- Polonie care a refuzat si si-a inchis granitele pentru ei-  vazand ca ii paste un razboi  primind teroristii cu voia lor in tara, ni-i plaseaza noua , plus cota parte ce revine Romaniei.

Refugiatii aduc razboi , acum stim clar!

De ce Iohannis si Ciolos  primesc acesti refugiati -teroristi stiind ca oricand pot fi atentate  in tara noastra? Stim toti ca asta ne paste daca ii primim, vedem cazul Paris, unde au murit 180 oameni.

Un lucru stim cu totii , daca Iohannis a primit un singur refugiat va trebuie sa cerem suspendarea lui de urgenta si da vom fi multi de data aceasta pentru ca acum este vorba de vietile copiilor nostri.