Peste 4.000 de locuri de cazare în camping și campusuri la Untold 2017

Tinerii pot alege între campingul Untold, care în acest an va fi amenajat în baza sportivă Transilvania și campusurile studențești din Cluj-Napoca. Căsuțe dotate modern și corturi de lux, toate sunt pregătite pentru festivalierii din întreaga lume care vin în vară la cel mai bun festival din Europa. Festivalul Untold 2017 are loc în perioada 3-6 august la Cluj-Napoca.

Fanii vor avea posibilitatea să se cazeze în camere cu 4 paturi în căminele universitare ale USAMV și ale Universității Tehnice din oraș. Camerele de cămin vor avea pază pe tot parcursul șederii și recepție non-stop.

Începând din data de 6 iunie s-a trecut la un nou prag de preț pentru un abonament, adică 450 de lei plus taxe. Prețul final al unui abonament pentru festival va fi de 550 de lei plus taxe. Ultimele 10.000 de abonamente pot fi achizitionate de pe www.untold.com sau de la partenerii afişaţi pe site-ul festivalului.

Cei mai buni DJ ai lumii: Afrojack, Armin van Buuren, Axwell & Ingrosso, Martin Garrix, Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell și cele mai bune voci live ale momentului: Ellie Goulding, MO, Hurts, Tinie Tempah, Redfoo, Jasmine Thompson, vor urca în acest an pe scenele festivalului Untold. Alți peste 150 de artiști internaționali au confirmat prezența și nume precum Solomun, Sven Vath, Jamie Jones, Loco Dice, Dubfire, Chase & Status și Pendulum vor duce experiența muzicală la un alt nivel.

Veștile bune nu se opresc aici, organizatorii promit că în perioada imediat următoare fanii Festivalului vor afla și alte nume de artiști internaționali care vin în premieră în România, precum și programul pentru fiecare zi a Festivalului.

sursa: somesul.info

google-site-verification=gHWKmL0K5KEC6QXvLuHNbKbd4eXwoj20iAP0r35Daic