O nouă alergare pentru Spitalul Copiilor, sâmbătă în Parcul Municipal

Alergarea caritabilă pentru Spitalul copiilor, care are ca scop strângerea de fonduri pentru a contribui la construirea primului centru medical independent de oncologie și hematologie pediatrică din România, ajunge sâmbătă 8 iulie, ora 10.00, la a 21-a ediție în Bistrița (Parcul Municipal).

”Alergăm simbolic pentru construirea primului Centru Medical Independent de Hematologie și Oncologie Pediatrică din România. Participarea la acest eveniment umanitar constă în donarea sumei minime de 1 leu, deoarece dacă fiecare locuitor ar dona 1 singur leu odată la 9 luni, atunci în doar 3 ani am putea construi acest Spital de care copilașii bolnavi de cancer au atât de mare nevoie! Acest proiect s-a născut din dorința câtorva oameni frumoși din București, vă invit și pe voi să vă alăturați și să spuneți tuturor de existența acestui proiect nobil! Leul acela de la fiecare în parte chiar poate aduce o schimbare! Vă aștept să alergăm pentru acest Spital, să facem ceva pentru că doar așa putem să atragem atenția celorlalți cetățeni să ni se alăture în realizarea acestui proiect prețios”, spune Adina Kiraly, unul dintre organizatori.

Pentru construirea spitalului este nevoie de 80 de milioane de lei. Asociația ”1 Leu” propune ca fiecare român să doneze un leu o dată la nouă luni sau patru lei în total, pentru ca suma totală să se strângă în trei ani. Participarea constă în donarea sumei minime de 1 leu sau oricît se dorește iar alergarea este una simbolică, nefiind impuse limite.

Cei care doresc să susțină acest proiect ambițios și nu pot participa la alergare pot dona în conturile Asociației 1 Leu: RO38 RNCB 0088 1456 4011 0002 RON / RO11 RNCB 0088 1456 4011 0003 EUR / RO81 RNCB 0088 1456 4011 0004 USD.

sursa/foto: timponline.ro