LOTUS Dance Studio Bistriţa s-a calificat la campionatele mondiale ESDU DANCE STAR POREC- CROAŢIA

Originalitatea, ambiţia, devotamentul, talentul, munca în echipă, forţa dansatorilor au surprins juriul de la ‪#‎DanceStar2016‬ .

A fost odată ca niciodată, în vremuri nu demult apuse, un concurs pe care toţi dansatorii din România îl îndrăgeau, DanceStar Romania 2016. Concursul şi-a deschis porţile palatului pentru 3 zile – 19-21 Februarie , zile magice în care fiecare dansator se transformă în prinţ sau prinţesă şi ringul de dans era aşezat frumos înaintea preafrumosului juriu.

Tinerii dansară şi dansară şi toată lumea se bucura de energia şi entuziasmul lor, aplauzele se transformau în îmbrăţişări calde, lacrimile erau fierbinţi şi râdeau pe obrajii roşii, cuvintele de mulţumire erau bucăţi rupte din Rai şi muzica răsuna de se auzea în tot Bucureştiul.

Timpul trecuse repede şi clipele se scurseseră grăbite. Acum palatul s-a liniştit şi DanceStar a pregătit cu mare atenţie momentul încoronării celor mai buni dansatori ai anului 2016. Pe un pergament digital, cu litere negre şi clare sunt trecuţi toţi cei care au câştigat competiţia :

Locul I Acro Dance – Ștefi Oltean și calificare în Croația‬ la World Dance Masters 2016

Locul I Lyrical – ‪‎Ștefi‬ ‪‎Oltean‬ și calificare în ‪‎Croatia‬ la World Dance Masters 2016

Locul I Acro Dance – Ioana Birsan și calificare în Croatia la World Dance Masters 2016

Locul III Contemp/modern trio – Roxi Văcar Ștefi Oltean și Ioana‬ și calificare la World Dance Masters 2016

Locul II acro dance – Giulia Baci și calificare la World Dance Masters 2016

Locul III acro dance – Andreea Porca

Locul III OPEN – ‪‎Gavrilas‬ ‪ ‎Georgiana‬

Locul VI open GRUP – Gavrilas Alesia, Gavrilas Georgiana, Baci Giulia, Peica Lorena, Luana Dumitrana , Porca Andreea

Şi se făcuse petrecere mare şi toţi se bucurară trei zile şi trei nopţi de câştigarea concursului. Iar câştigătorii, vor pleca într-o competiţie şi mai mare, ce se va desfăşura în Croaţia la Porec în perioada 25-29 mai 2016. Această competiţie World Dance Masters 2016 le va putea oferi titlul de cel mai bun dansator al lumii şi numeroase premii în bani ce vor fi acordate pentru coregrafii.

Pentru ca povestea să meargă mai departe, tinerele talente au nevoie de susţinerea morală şi mai ales financiară a voastră, costurile ajungând în jurul sumei de 2000 Euro/grup (transport,cazare,masă,taxă concurs).

Dacă vreţi să le susţineţi o puteţi face cu ajutorul contului IBAN RO72BTRL00601201N72745XX

Persoana de contact Antal Annamaria – coregraful trupei (tel.0756-676927)