Lotus Dance Studio a ajuns în Croația. Urmează marea confruntare World Dance Masters 2016

Competitiile internationale DanceStar Tour organizate sub egida ESDU – European Dance Union au o istorie de 17 ani, ajungând ca în acest an să aibă înscriși prste 3000 de dansatori. Emoția, talentul, pasiunea și originalitatea sunt principalitermeni ce definesc astfel de competiții, unde nivelul de performanță crește de la an la an, de la o ediție la alta. Cei cu adevărat pasionați de dans participă la acest concurs, fie pentru a-și întări poziția, fie pentru a se afirma la nivel internțional.

Anul acesta competiția internațională are loc la Poreč, Croatia unde în intervalul 24 -29 mai, mii de dansatori instructori, coregrafi și părinți de pe întreg globul vor fi împreună într-o locație perfect gândită pentru acest eveniment. DJ VED LEMAR (Croatia) DJ A.S. ONE (Switzerland) și DJ CHRIS (Austria) sunt cei ce vor da ritmul în această mare sărbătoare a dansatorilor de pretutindeni. Totodată mai multe sesiuni de seminarii și workshop-uri pe diferite stiluri de dans vor fi deschise pe parcursul acstor zile.

Școala de dans Lotus Dance Studio din Bistrița va fi prezentă la Concursul Internațional Dance Star prin Roxana Văcar, Ștefania Oltean, Giulia Baci și coregrafa Annamaria Antal și vor reprezenta România în acest an, alături de alți performeri din Arad, Cluj-Napoca, Oradea sau București.

Bistrițencele vor concura la World Dance Masters 2016 cu coregrafii ale stilurilor Acro Dance, Contemporan modern și Lyrical.

Dansatorii care reprezintă România la concursurile de dans internaționale sunt tot mai numeroși și mai competitivi în ultimii ani, ajungând să reprezinte concurenți de temut pentru ceilalți participanți. De la an la an, evolutia dansatorilor din țara noastră este impresionantă, aceștia obținând rezultate tot mai bune la concursurile specifice, din țară și din străinătate.

World Dance Masters 2016 le va putea oferi titlul de cel mai bun dansator al lumii şi numeroase premii în bani ce vor fi acordate pentru cele mai bune coregrafii.