Gmail introduce funcția “ctrl+z” în cazul în care te răzgândești să mai trimiți un mail, după ce ai apăsat “send”

 Dacă ați făcut o greșeală de ortografie sau regretați că ați trimis un mesaj, puteți anula acțiunea activând opțiunea „Anulați trimiterea”. Această setare vă dă posibilitatea să anulați trimiterea unui mesaj recent.

După şase ani în care funcţia „Undo Send” a putut fi testată beta de utilizatorii care au optat pentru această opţiune în Google Labs, funcţia va deveni oficială, a anunţat Google într-o postare pe blog, conform Mashable.

Pentru cei care au funcţia „Undo Send” beta, aceasta va rămâne activă, în timp ce restul utilizatorilor o pot găsi şi activa din setări. Astfel, utilizatorii pot alege ca mailul să fie „întârziat” cu 5, 10, 20 sau 30 de secunde.

Funcţia nu este, însă, activă pe telefoanele mobile, aşa că nu poţi „întoarce” un mail trimis din greşeală de pe telefonul mobil.

Gmail-Undo-Send2