Fotografia – punte de legătură dintre tineri şi cultură | Cele mai bune fotografii vor fi premiate cu un aparat foto DSLR, Canon

Asociaţia „EURO TIN BN” a lansat proiectul „Fotografia – punte de legătură dintre tineri şi cultură”. Scopul proiectului este promovarea valorilor culturale autohtone în rândul tinerilor prin intermediul artei fotografice. Practic este vorba despre un curs de fotografie, care va fi susţinut de fotograful Robert Kovacs şi care va dura 6 zile.

În cadrul orelor de curs vor fi predate noţiuni de fotografie pentru nivelul începător şi nu numai. Tinerii înscrişi la curs vor avea ca obiectiv principal perfecţionarea artei fotografice realizată cu aparate profesionale, semiprofesionale şi alte gadget-uri dotate cu camera foto. Promovăm astfel ideea că pentru a realiza arta „foto” ai nevoie de talent, voinţă şi dăruire şi nu neapărat de aparatură foto profesională.

Activităţile cursurilor vor viza cu precădere partea practică, prin fotografierea unor obiective de patrimoniu cultural ale judeţului, dar şi prin fotografii realizate la Festivalul „Nunta Zamfirei”.

Finalul cursului va fi marcat printr-o expoziţie de artă fotografică, eveniment în cadrul căruia vor fi prezerntate câte doua fotografi ale fiecărui cursant. Cele mai bune fotografii vor fi premiate cu un aparat foto DSLR, Canon D650 KI 18-135 IS STM, obiectiv Canon 50MM 1.8 II, geantă Somita Navi 21 şi un card de memorie de 32GB.

Cursul se va desfăşura în perioada 26-31 iulie şi se adresează cu precădere tinerilor. Înscrierile se pot face până la data de 25 iulie, la numărul de telefon 0756.849.585 sau pe pagina de facebook Euro Tin BN. Numărul locurilor disponibile este de 20.

Coordonator proiect: Florin Bogdan Labiş

fotografia-punte-de-legatura

Proiect finanţat nerambursabil din bugetul judeţului Bistriţa-Năsăud

google-site-verification=gHWKmL0K5KEC6QXvLuHNbKbd4eXwoj20iAP0r35Daic