Filmghid – Ne le dis à personne (2006)

picture

Dacă ești printre cei pasionați de filme, dar care s-au săturat de eternele producții siropoase marca SUA, atunci acest articol îți este adresat ție, cititorule. DA! Chiar ție.

Cu toții facem parte din noua generație de cinefili care vor să încerce și altceva, care au ajuns la saturație în materie de povești de dragoste cu vârcolaci sau propagandă cu super-eroi salvatori de țară și vrem mai mult. Suntem dispuși tot mai des să vizionăm pelicule din țări pe care până nu demult le evitam, fie că sunt ele nordice sau asiatice, dar constatăm că acestea produc filme bune. Filme ce merită văzute și recomandate prietenilor.

Rubrica “Filmghid” vine în întâmpinarea ta atunci când ai nevoie de un sfat în materie de filme și nu dorești să pierzi timpul în fața calculatorului pentru a căuta te miri ce liste și topuri hollywoodiene.
Din acest motiv deschidem seria recomandărilor de filme cu o captivantă peliculă franțuzească, câștigătoare a patru categorii la premile Cezar 2007 (printre care “cel mai bun regizor” – Guillaume Canet sau “cel mai bun actor” – François Cluzet).

Ne le dis à personne (2006) – un thriller francez garnisit cu actori precum François Cluzet (Intouchables – 2011), François Berléand (inspectorul Tarconi din seria “The Transporter”), ne prezintă povestea de dragoste dintre Alex și Margot, o idilă presărată cu mult mister și suspans, care te va face să spui, la capătul celor două ore de film, că a meritat să mergi pe mâna noastră și că aștepți cu nerăbdare următorul articol.

 

 

Filmghid – Împarte bucuria filmului!

 

Sursa foto: www.allocine.fr