Festivalul Celtic Transilvania, 21-23 iulie | Băile Figa

A IV-a ediție a Festivalului Celtic Transilvania, care s-a bucurat de mare succes anul trecut, are loc în week-end-ul 21-23 iulie, pe platoul din fața Complexului Balnear Băile Figa.

Vor concerta, conform programului din afișul de mai jos, Hemera’s, Focul Viu, An Theos, CASH, Gothic, Blodiga Skald (Italia) – vineri 21 iulie, Blackout, Aether (Polonia), Sakramant (Belarus), E-An-Na, Gav, Trooper, Plemya (Belarus) – sâmbătă 22 iulie, Ex Animus, Brigan (Italia), Scars of a Story, Harmasar (Moldova), Selfish Murphy, Vrani Volosa (Bulgaria), McGuinness (Irlanda) – duminică 23 iulie.

Vor asigura partea de reconstituiri istorice Geto-Dacii din Moldova, Castrvm Novis, Amicii Muzeului, Terra Celtica (Polonia), Celtic Heritage Society (Bulgaria).

Intrarea la festival este liberă.

”După cum ştiți cei care au fost şi la edițiile trecute ale Festivalului Celtic Transilvania, sau pentru cei care nu au mai fost şi nu ştiu, acest festival este un eveniment complex, unic în România, şi chiar în estul Europei, în care se combină armonios activitățile de reconstituire istorică a perioadei celtice a Transilvaniei, cu muzica folk, rock si metal. Acesta este un eveniment pentru întreaga familie, de la nepoți la bunici. Dacă iubești muzica folk, rock și metal, reconstituirea istorică, în special din perioada celtică a Transilvaniei, îți place să stai la cort în mijlocul naturii, atunci Festivalul Celtic Transilvania este exact ceea ce cauți! În fiecare dintre cele 3 seri ale festivalului veți avea parte de concerte ale unor trupe sau artiști valoroși. Doar aici poți fi aproape de scenă sau saă interacționezi cu artistul la o bere, într-un cadru natural, amical”, anunță organizatorii.

sursa:timponline.ro