După UNTOLD 2015 au rămas datorii de zeci de mii de lei. Ediția de anul acesta ar putea avea STOP pe Cluj Arena

Prima ediție a festivalului UNTOLD, cea din 2015, s-a desfășurat pe Cluj Arena, iar firma care organizează evenimentul ar putea solicita ca și cea de-a doua ediție, de anul acesta, să se desfășoare pe același stadion. Însă chiar înainte de a se face solicitările oficiale pentru închiriere, cei care administrează Cluj Arena se opun. Motivul? Datoriile pe care le-au lăsat organizatorii, care se ridică la aproximativ 10.000 de euro.

Radu Rațiu directorul Cluj Arena S.A citat de Ziua de Cluj e intransigent și spune că până nu vor fi acoperite datoriile, nici nu se gândește să semneze un contract pentru evenimentul de anul acesta.

Rațiu a declarat într-o emisiune radio că pentru cele două săptămâni în care stadionul a fost închiriat pentru organizarea festivalului s-au plătit 140.000 de lei, încasați cu bilet la ordin abia în toamna lui 2015, iar valoarea utilităților plus penalitățile aferente se ridică la acest moment la suma de 40.000 lei.Organizatorii, dacă doresc să reediteze evenimentul și în 2016 în aceeași locație, mai întâi trebuie să plătească datoriile, a declarat Rațiu.

Pentru ediția UNTOLD 2016 s-au făcut deja primele anunțuri oficiale. Primul headliner anunțat este unul din numele mari ale momentului, DJ olandez TIESTO.

UNTOLD 2016 ar urma să aibă loc în perioada 4-7 august.

untold