Doi copilași din Bistrița au nevoie urgentă de sânge! Să ajutăm!

Bistrițenii sunt rugați din nou să sară în ajutorul unor copilași. Un băiețel și o fetiță au nevoie urgentă de o transfuzie de sânge. Așa că, toți cei care pot, sunt rugați să meargă să doneze, pe numele unuia dintre cei doi.

Un băiețel și o fetiță au nevoie urgentă de sânge! Ambii au nevoie de grupa 01, Rh pozitiv!

  1. În această dimineață, toți cei care pot ajunge la Centrul de Transfuzii Sanguine Bistrița, și vor dona, să spună numele lui Lucas Tersanki.

Este un băiețel foarte grav bolnav ce are nevoie de ajutorul nostru.

Tersanszki Lucas Alexandru are nevoie urgentă de sânge grupa 01 RH POZITIV Alexandru are 2 ani și jumătate, este bistrițean, iar în urmă cu câteva zile, din cauza unei infecții a fost internat în stare critică. Cei care vor să ajute o pot face atât la Centrul Transfuzii Sanguine Bistrita, cât și la cel din Cluj-Napoca.

Condiții: să fii donat de cel puțin 2 ori înainte și să fii trecut 8 săptămâni de la ultima donare.

Vă rugăm să specificați numele ”Tersanszki Lucas” la donare!!!

 

2. Mâine dimineață, lumea se va mobiliza pentru Drăguş Andreea din Romuli, de 14 ani. Ea este diagnosticată cu Leucemie acută limfoblastică cu celule L2, PRE. B.

Și ea are nevoie urgentă de sânge grupa 01, Rh pozitiv.

Comunitatea din Romuli a pus la dispoziție chiar autobuzul școlii, pentru cei care vor să vină de pe ruta respectivă la Bistrița, pentru a dona.

La centrul de donare sânge, donatorii trebuie să specifice că e pentru Drăguș Ioana Andreea, Spitalul de Urgență Tg. Mureș, Pediatrie 1.