Din seria ,,Intelectuali de mangustă”

Intrebati CAT FAC ,,2 + 2” urmatoarele categorii de meserii au raspuns:

DOCTORUL: determină compresia venei brahiocefalice, a arterei subclaviculare, nervului frenic, nervului laringian recurent, nervului vag sau a ganglionului simpatic rezultând…..

AVOCATUL: prev. de art. 48 C.pen. rap. la art. 244 alin. 1 şi 2 C.pen., cu aplic. art. 41 alin. 2 Cod penal de la 1969, art. 18 din Legea nr. 508/2004, art. 3201 C.pr.pen anterior şi art. 5 C. pentru fapta comisa rezulta…..

POLITICIANUL: republicat (publicat în Monitorul Oficial al României nr. 425 din 10 iunie 2014) şi de H.G. nr. 130/2005 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 295/2004 (publicată în Monitorul Oficial al României nr. 241 din 23 martie 2005), cu modificările și completările ulterioare, de HG 1914/2006 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor cap. VI din Legea nr. 295/2004 rezulta….

La final ,,nestiind” raspunsul, pentru a pica fiecare in picioare ca pisica, au inceput sa se certe care vorbeste mai corect din punct de vedere gramatical, normal ca este incorect ,,gramatical” atata timp cat fiecare vorbeste in termenii lui !!!

Toata lumea pleaca nemultumita acasa ca nu au aflat raspunsul corect, la care din spatele salii se aude ,,ION”, care striga 4! Toata sala se intoarce spre el, la care ,,ION” spune 2+2 fac 4! La care ,,intelectualii” da cine esti tu doml’e sa iti dai cu parerea, ce studii ai, sa vi cu astfel de opinie? Sunt tamplar domnule! Pai atunci dute si bate cuie ca aici nu e de tine, la care toata sala il huleste si il scoate afara in suturi… Doar publicul nu ar asculta de un ,,neica nimeni”! Astia’s de valoare cu staif, cu ,,diplome”….. ,,ai carte, ai parte”… alea alea! Mai conteaza ce scot pe gura? Celebra vorba Romaneasca ,,Hartia sa o ai la mana ca nu sti niciodata cand da norocul peste tine” !

MORALA: Daca gandesti, gandeste cu ,,gandul” si actioneaza cu fapta , daca vorbesti inainte de fapta s-ar putea sa iti taie macaroana astia ,,rasati”, ,,cu diplome”, vorba aia ,,hotul de furat se teme”.

Acesta este un pamflet si nu are nicio legatura cu anumite meserii sau practicantii acestora!

O seara placuta… Ovidiu Covrig