De la Sulina la Vama Veche la pas in 30 de zile

Fotograful bistriţean Vlad Petri şi-a propus să pornească într-o aventură la pas de-a lungul litoralului românesc alături de de jurnalistul Vlad Ursulean. Pe drum vor surprinde imagini, oameni și locuri de care cu siguranță își vor aduce aminte.

Pentru că ni s-a făcut dor de mare şi vrem să vedem ce se mai întâmplă cu litoralul românesc, ne-am hotărât să o luăm la pas de la Sulina, de la vărsarea Dunării în mare până în Vama Veche, la graniţa cu bulgarii.

Vreo 200 de kilometri pe care vrem să îi parcurgem în aproape 30 de zile, echipaţi cu un cort, două aparate foto, o cameră video şi mai multe carneţele şi stilouri.

Ne propunem să stăm de vorbă cu oamenii de lângă mare, să ascultăm poveştile lor, să aflăm prezicerile pentru noul sezon festivalier, să ne dăm cu nămol ca să scăpăm de reumatism şi să facem baie ca să ne meargă bine tot anul. Vom ţine un blog pe care vom posta chestii, fie ploaie, fie vânt, secetă sau invazie de lăcuste. Aventura începe luni, 25.05.2015“, a scris Vlad Petri pe pagina sa de facebook.

sulina vamaveche la pas