Dacă ești părinte și nu mai știi cum să te porți cu copilul tău, “Săptămâna PSI pentru Părinți” te poate ajuta

În perioada 22-28 februarie, în librăriile Cărturești din toată țara, se desfășoară “Săptămâna PSI pentru Părinţi”, coordonată de Editura Trei.

Acest eveniment  își propune discuţii despre educaţie, prejudecăţi şi probleme de familie şi cuplu cu psihologi şi psihoterapeuţi cu o bogată experienţă profesională.  De asemenea, evenimentul se dedică părinților timp de o săptămână cu scopul de a-i ajuta pe aceștia să evite mesajele neadecvate, transmise copiilor, dar și cu scopul de a le arăta cum se poate da un sens terapeutic poveștilor, jocurilor, desenelor animate.

„Fii un părinte ”cool” şi participă la atelierele de parenting găzduite între 22 şi 28 februarie de librăriile Cărtureşti din oraşele Bucureşti (Verona), Iaşi (Palas), Cluj-Napoca (Iulius Mall), Timişoara (Mercy), Constanţa (Maritimo), Arad şi Braşov. Profită de intrarea liberă, dar şi de reducerea de 25% pentru toate cărţile de parenting şi psihologia copilului ale Editurii Trei, vândute în reţeaua Cărtureştilor pe parcursul Săptămânii PSI pentru Părinţi.” Acesta ar fi îndemnul pentru părinți, potrivit blog.edituratrei.ro.

 

ROGRAM CLUJ NAPOCA – Librăria Cărtureşti (Iulius Mall)

  1. Ai grijă cum comunici cu copilul tău!

Invitat: Raluca Anton Zaharie

Luni, 22 februarie – ora 18.30

  1. Dragă părinte, ai grijă şi de căsnicia ta!

Invitat: Adela Moldovan

Marţi, 23 februarie – ora 18.30

  1. Cuplu şi parenting! Provocări şi posibile soluţii.

Invitaţi: Alexandra Gorea, Amfiana Gherman

Joi, 25 februarie – ora 18.30

  1. Adolescenţa, dincolo de îngrijorările părinţilor şi provocările vârstei. Şansa vindecarii şi maturizării emoţionale a adolescentului.

Invitat: Domnica Petrovai

Vineri, 26 februarie – ora 18.30

 

Sursă foto: blog.edituratrei.ro

autor: Florina Homei

google-site-verification=gHWKmL0K5KEC6QXvLuHNbKbd4eXwoj20iAP0r35Daic