Cum stați cu rezistența?

Obosiți când urcați scările? Vă e greu cu plasa din piața până acasă? După ce dați cu aspiratorul stați o jumătate de oră să vă odihniți? Atunci povestea asta nu-i pentru voi. La revedere.

Dacă sunteți printre cei care au rămas, înseamnă că aveți o rezistență la efort de nivel mediu. Cu toate acestea, probabil o alergare ușoară de 2-3 km, vă lasă și pe voi fără suflare. Este nevoie de luni, chiar ani de exercițiu fizic zilnic pentru a crește rezistența organismului la efort. Ce ne facem dacă nu avem timp să ieșim câte o oră pe zi la alergat? Ei bine, niște băieți deștepți s-au gândit să îngreuneze efortul pentru a spori rezistența.

Așa a apărut Training Mask 2.0, o mască care simulează antrenamentul la altitudine, forțându-te să respiri mai greu. Accesoriul îți blochează căile respiratorii (nu de tot) obligându-te să respiri prin 2 filtre, care au butoane penttru a regla în ce măsura sunt obturate. Se crează astfel senzația de oxigen rarefiat, adică a unui mediu de antrenament folosit de atleții de performanță pentru a-și spori rezistența.

Dumneavostră nu trebuie să mergeți la munte, nici să alergați 2 ani de zile, ci puteți cumpăra Trainig Mask 2.0. Accesoriul are mai multe skin-uri, care mai de care mai badass. Pe distribuitori îi mai găsiți și aici.

sursa: marelediminutiv.blogspot.ro