Cultură Urbană cu CRBL la Bistrița, la doar 116 km de Capitala Europeană a Tineretului

“Municipiul Bistriţa va găzdui începând de miercuri, 10 iunie 2015, Festivalul de cultură urbană „NOSA 1264”. Evenimentul, care de-a lungul anilor a câştigat aprecierea tinerilor bistriţeni, cuprinde anul acesta ateliere literare, teatru, graffiti, concerte, demonstraţii sportive, animaţie stradală, dans. Ediţia din acest an a festivalului se va încheia cu un mega-concert „CRBL”.

Vă prezentăm programul complet al Festivalului de cultură urbană „NOSA 1264”” . Acesta este programul pe care Primăria Bistrița îl dedică în 2015 tinerilor bistrițeni.

E genul de “festival cultural” turnat în acceși matriță la Bistrița prin metoda copy – paste (că tot e în trend sintagma). Singura diferență intre aceste spectacole “pentru tineri” poate fi data sau poate locația. “Actul cultural” cere mult de dorit și nu se vede o evoluție a programului cu excepția vedetei ce vine de la București, de data asta C.R.B.L. practic fiind singurul punct forte cu care bineînțeles se mândresc organizatori, cu toate că pe bani publici, cât de complicat poate fi să dai un telefon să faci o programare? Doar că lucrurile nu sunt așa simple precum par. E greu să organizezi un spectacol în Bistrița fără puțin folclor. Cu cât mai mult cu atât mai bine, nici măcar nu contează cine cântă! Folclor să fie! Poate nici să nu fie pe scenă să fie un ecran sau mai rău un Winamp trist. Ca tineri bistrițeni putem doar să punem capul în pământ la 100 și ceva de kilometri de Capitala Europeană a Tineretului. vezi și activitățile din luna mai de la Cluj sau pe zileleclujului.ro
Tineri bistrițeni sunt deja obișniți cu astfel de programe oferite cu multă grijă de municipalitate, cele prezentate mai sus fiind toate detaliile despre evenimentul cultural din vara anului 2015 (cu excepția programului) si le puteți găsi pe site-ul primăriei Bistrița, organizatorul “festivalului” de altfel, de unde și “uriașul” interes, ce reiese în special din feedback-ul de pe site-urile de socializare.
afis nosa 2015
google-site-verification=gHWKmL0K5KEC6QXvLuHNbKbd4eXwoj20iAP0r35Daic