Cu „10 pe linie” la evaluare, o tânără din Sibiu vrea să studieze în țara ei: Nu aș pleca din România. Oamenii sunt mai calzi și avem cu ce să ne mândrim

Din păcate am ajuns ca astfel de titluri să fie uaaau!!! şi chiar sunt, la cum suntem obişnuiţi să evolueze lucrurile în astfel de cazuri la noi în ţară. Însă ar trebui să facă parte din normalitate, şi nu din principii partiotice, ci pur şi simplu ca astfel de oameni să poată să îşi facă un rost foarte binemeritat şi muncit din greu pe bune. Avem nevoie de oameni ca voi în ţară!, ca să reproduc vorbele marelui Pavel Bartoş.

Chiar dacă mulți dintre cei ce obțin note bune în gimnaziu sau liceu se gândesc să plece în străinătate să-și continue studiile, Iulian Poplăcean, unul din cei 7 elevi din Sibiu care au reușit să obțină nota 10 la Examentul de Evaluare Națională 2015, susține că nu se gândește să-și părărească țara, scrie Adevărul.

Am fost pleactă în Olanda într-un schimb de experienţă, nu aş pleca din ţara mea pentru că oamenii sunt mult mai calzi şi avem şi noi cu ce să ne mândrim”, spune Iuliana.  Merită să citeşti continuarea pe Adevărul!

foto: adevarul.ro