Creativ: 9 locuri în care puteți ascunde diferite obiecte de ochii curioșilor

Cu toții avem nevoie de un loc discret pentru depozitarea diferitelor obiecte cum ar fi chei de rezervă, bani, sau orice alt obiect ce considerăm că ar fi indicat să îl ținem cât mai ferit de peroanele indiscrete sau chiar de răufăcători.

1. Uneori, atunci când vine vorba ascunde ceva bine, cel mai bun pariu este ascuns la vedere.

150

2. Ascunde obiecte de valoare într-un sac mic apoi într-un borcan, completat pe lângă cu grăunțe de porumb. Nimeni nu ar suspecta că un borcan cu grăunțe ar putea conține vreodată bunurile cele mai prețuite.

227

3. Printre albumele vechi. Vă recomandăm pentru această variantă să utilizați coperți ale unor discuri ieftine achiziționate de obicei la mâna a doua.

3

4. Curățați bine o cutie vechie de vopsea. Puteți să vă păstrați cutia în garajul sau subsol, stivuite, printre alte cutii de vopsea.

516

5. Un tablu cu rama lată

811

6. Pentru a crea o astfel de ascunzătoare trebuie eliminată o piesă din baie sau bucatarie și decupată o gaură în gips carton. Lipiți bucata de faianță scoasă pe o cutie mică și glisați-o înapoi în perete. Să nu uitați care piesă este cea secretă!

910

7. Această tastatură este special concepută pentru depozitare. La prima vedere nu pare a fi ceva ieșit din comun, cu toate că este puțin mai groasă decât otastatură obișnuită.

10

8. Această “ascunzătoare” secretă este atât de secretă încat există riscul de a uita de ea dacă nu o utilizați prea des.

1115

9. O carte decupată reprezintă o variantă clasică dar încă folosită pentru depozitarea obiectelor ce trebuie să stea departe de ochii curioșilor.

1213