Asociația Creative Ideas of Youth People to Society pregătește în această vară mai multe cursuri destinate tinerilor spre dezvoltarea lor personală și profesională

Asociația Creative Ideas of Youth People to Society pregătește în această vară mai multe cursuri destinate tinerilor spre dezvoltarea lor personală și profesională. Asociația pune la dispoziția tinerilor, cu vârsta între 14-35 ani, 4 cursuri oferite gratuit pe parcursul lunii august.

Public Speaking – Îți este teamă să vorbești în public? Acest curs te învață să folosești tehnicile de antrenament ale actorilor pentru a deveni un vorbitor elocvent și convingător.

Curs Dicție – Dedicat celor care vor să treacă la nivelul următor în educarea vorbirii și dezvoltarea de abilități specifice în legătură cu aceasta, cât și celor care au deja o pregătire verbo-vocală, doresc să își dezvolte pe mai departe o vorbire performantă, într-un domeniu specific (prezentator TV și radio, MC, Public Speaking, etc.) și caută noi drumuri de a se pune în valoare în domeniul lor de expertiză sau în viața lor cotidiană

Noi credem că în viață primești ceea ce negociezi, nu ceea ce meriți. Acest curs vă ajută să preluați frâiele negocierii, să nu mai lăsați lucrurile în voia sorții, să dezvoltați abilitatea de a cere, să descoperiți arta de a oferi și capacitatea de a păstra un echilibru între cele două astfel încât toate părțile implicate să se simtă câștigate, așadar venim cu o soluție –Curs Tehnici de Negociere

Leadership-ul nu ţine, neapărat, de experienţă, educaţie sau talent. Este o chestiune de alegere. A fi lider este o decizie personală. Cu asta începe totul.Deşi fiecare dintre noi are potenţialul să fie lider, cei mai mulţi nu îl valorifică niciodată. Se mulţumesc să îi lase pe ceilalţi să îşi asume riscul şi să treacă la acţiune.

Află mai multe sau rezervă un loc pe creativeideasbn@yahoo.ro

Asociația Creative Ideas of Youth People to Society luptă pentru implicarea tinerilor în viața socială, iar unul din scopuri este de a-i ajuta să-și găseasca vocația prin acțiuni educative.

Dezvoltarea unei țări depinde de oamenii care o formează! Contribuie la dezvoltarea României prin acțiuni mici. Acțiunile noastre vor fi de folos atât practic cât și prin rațiunea, unitatea, devotamentul si priceperea prin care ceilalți vor înțelege această necessitate .

vicepresedinte bianca

Vicepreședinte – Beșuțiu M. Bianca