Aplicația Google Clock disponibilă în Google Play

Chiar dacă nu pare a fi mare brânză cum se spune pe la noi,  aplicația Google Clock pare să fi atras privirile mai multor utilizatori.

Versiunea actuala este 4.0.1 similară cu versiunea care poate fi găsită pe Android M Developer Preview și este disponibilă pentru device-urile care ruleaza Android 4.4 sau versiuni mai mari. Mai mult decât atât, această aplicație ocupă doar 6MB din spațiul de stocare al device-ului.

Pe lângă simplul fapt că îți arată ora, aplicația încorporează un cronometru, îți oferă posibilitatea setării mai multor alarme și a vizualizării orei pe glob. Include deasemenea un mod de noapte (night mode) care in esență afișează un ceas cu o intensitate redusă a luminii de fundal. Probabil cel mai important aspect este că această aplicație funcționează foarte bine cu comenzile vocale ale lui Google Now, oferind posibilitatea utilizatorilor să seteze alarme prin control vocal.

Mulți utilizatori apreciază acest gadget datorită design-ului minimalist care se încadrează foarte bine în noua filosofie în materie de design a celor de la Google.

Recent Google a lansat pentru Google Play mai multe aplicații “de stoc” pentru cei care folosesc versiuni diferite de Android, scoțând în evidență tendința companiei spre customizing. Deasemenea, Google a mai lansat tot pentru Google Play aplicația pentru camera foto și Google Now.

Important de știut e faptul că imediat după lansare, utilizatorii au raportat cateva issue-uri. Deci, dacă vei descărca aplicația și vei avea probleme la instalare, nu vei fi singurul/singura. Tot ce-i posibil ca Google în viitorul apropiat să remedieze aceste bug-uri. Oricum, aplicația a fost concepută să ruleze pe un Android versiune de stock.

foto: http://gadgets.ndtv.com