Apel pentru un tânăr din Rodna, bolnav în Anglia. Băiatul are probleme la cap şi nu o mai recunoaşte nici pe mama sa

Un tânăr din Rodna se află într-o situaţie gravă. Neamţiu Aurelian este grav bolnav, nu îşi recunoaşte nici mama şi se află într-un centru pentru imigranţi din Anglia. Aurelian nu poate fi internat într-un spital pentru că a rămas fără acte.
Apropiaţii au lansat un apel pe facebook pentru toţi cei care ar putea veni în ajutorul lui Aurelian, pentru ca acesta să poată primi îngrijirea necesară.

“FOARTE URGENT! – Va rugăm DISTRIBUIŢI!

Ne aflăm în Postul Mare a Paştelui şi vă rugăm din suflet din puţinul care îl aveţi fiecare să ajutăm un baiat pe nume NEAMŢIU AURELIAN din comuna Rodna, care este foarte grav bolnav în Anglia aflat într-un centru de refugiaţi numit Colnbrook Immigration Removal Centre şi are mare nevoie de bani pentru a putea fi transferat la un spital pentru recuperare.

Pentru cei care doresc să ajute şi pot dona, va rog sunaţi la numărul 0766730861 sau 0748771017 – mama băiatului MIGOVAN MARIUŢA

Băiatul se află în acel centru pentru că nu are acte de identitate şi nu poate fi dus la un spital fără un act. Banii sunt pentru plata unui avocat care trebuie să ceară de la Ambasadă, oficial, o echipă care să se deplaseze la centrul unde se află băiatul pentru a-i face poză şi pentru a-i elibera un act de identitate ca să poată să fie transferat la un spital unde poate fi tratat la cap, pentru că are probleme la cap. Nu cunoaşte pe nimeni, nu reacţionează la mama sa”, se arată în mesajul prietenilor de pe facebook.