Anca Homei a pășit cu dreptul în noul an.Activitatea în domeniul Wellness e obiectivul principal

Încă din anul trecut Anca Homei s-a orientat spre o afacere în plină extindere și a adus la Bistrița,la un alt nivel, afacerea Herbalife. Piața este în creștere spune Anca, mai ales în rândul clienților care se declară satisfăcuți de produse,chiar de la primul contact cu acestea. 

Brandul HERBALIFE este deja cunoscut publicului bistrițean, iar cu produsele sale au luat contact clienții care pun preț pe starea lor de sănătate și a aspectului personal. La fel s-a desfășurat și primul contact al Ancăi cu produsele companiei. A devenit la început client, apoi, odată cu încrederea pe care a căpătat-o în calitatea și eficiența acestora, le-a folosit chiar și în perioada în care se pregătea să o aducă pe lume pe micuța Dania. Fetița Ancăi este primul bebelas Herbalife din Bistrita, iar Anca spune că este dispusă să împărtășească și celorlalte viitoare mămici din experiența proprie. Pentru toate informațiile este dispusă să se întâlnească cu acestea atât la biroul său din Bistrița, dar și telefonic.

Istoria HERBALIFE se întinde pe o perioadă de peste 30 de ani și a devenit în timp compania numărul 1 la nivel mondial în domeniul distributiei de produse pentru sănătate. Oportunitatea de business poate fi folosită de fiecare persoană care intră în contact cu oamenii acestei companii.Oameni deosebiți, amabili și săritori, care au înțeles să facă cunoscute avantajele unei alimentații și vieți sănătoase, bazate pe folosirea produselor lor împreună cu adoptarea unui stil de viață natural.

Herbalife nu a rămas doar o afacere ci, prin cele 80 de programe sociale care se desfășoară pe toate continentele, compania s-a implicat activ în colaborarea cu organizatiile non profit care hrănesc copiii defavorizați și sprijină eforturile de ajutorare a sinistraților în cazul catastrofelor, precum cea a cutremurului din Haiti.

Herbalife se mândrește de asemenea cu statutul de sponsor oficial a peste 250 de atleți din lume, printre care Cristiano Ronaldo, Anca Bucur-dublă câștigătoare a concursului Miss Fitness Universe, Ciprian Bălănescu-multiplu campion național la triatlon și vice-campion balcanic la duatlon. Nu în ultimul rând, sponsorizarea oficială a echipei de fotbal Viitorul Constanța, condusă de cel mai mare fotbalist din toate timpurile pe care l-a avut România, nimeni altul decât Gheorghe Hagi.

Sunt multe aspecte care dau forță și constituie misiunea Herbalife, despre cum poți să fi sănătos și să te menții în formă, despre implicarea companiei în viața de zi cu zi a oamenilor săi dar și a celor din jur, despre rețetele delicioase și diagramele nutriționale adaptate fiecărei persoane în parte.Însă, cel mai bun lucru pe care îl puteți face, este să vă familiarizati direct de la sursă cu toate aspectele și avantajele pe care vi le oferă HERBALIFE.Pentru că numai punând preț pe persoana dumneavoastră, pe aspectul fizic și alimentația sănătoasă, vă veți crește calitatea vieții. Anca Homei(tel. 0756232782 0765427386) are disponibilitatea să vă cunoască pe fiecare în parte, să vă pună la dispoziție absolut toate informațiile și detaliile de care aveți nevoie la un ceai de excepție și o conversație agreabilă.

Pentru cititorii noștri avem și un cadou din partea Ancăi:deveniți posesorul unui voucher gratuit care vă oferă posibilitatea să beneficiați fie de o evaluare de sănătate și alimentație constând intr-o analiza a compoziției corporale cu aparatură de ultimă generație- analiza obiceiurilor alimentare, recomandări și soluții personalizate- fie de o invitație la o petrecere de frumusețe unde să puteți testa o gamă completă de produse naturiste, hrană pentru piele, anti-age, fără parabeni si sulfați și să învățați să mențineți sănătatea și frumusețea tenului, să preveniți îmbătrânirea prematură.

Care este compania nr.1 la nivel mondial in domeniul Wellness?

Răspunsurile le așteptăm la adresa de e-mail contact@ziarultineretului.ro, unde vă rugăm să ne comunicați și numărul de telefon la care putem să vă sunăm pentru a intra în posesia cadoului dumneavoastră.

homei feature

  ak2