Alexandra Sîngeorzan s-a clasat pe locul III la Cupa Națională Română Nail Design

Bistrițeanca Alexandra Sîngeorzan s-a clasat pe locul III la Cupa Națională Română Nail Design, concurs desfășurat în cadrul evenimentului Beauty Forum Cluj-2016.

Deși are experiență de doar două luni și a participat la prima ei competiție, Alexandra a concurat cu profesioniștii din țară, ocupând un loc pe podium.

”Credeam că voi concura la începători, dar s-a organizat un singur concurs, pentru profesioniști. Știu că sunt o începătoare în acest domeniu și totuși am câștigat la profesioniști locul 3. Mă bucur pe de o parte și sunt și dezamăgită pe de alta, cred că puteam mai mult. Pot să spun că am avut profesor bun, cel mai bun, Anetta Janosi, cea de la care am învățat meserie a luat locul I. Nu mă dau bătută, vreau ca formatoarea mea să fie mândră de mine, eu sa fiu mândră. Momentan nu sunt mândră de mine, ci doar  mulțumită și asta din cauză că am permis emoțiilor să mă copleșească. Mulțumesc echipei Pearl Nails pentru susținere. Sunt o echipă frumoasă și îmi doresc cât mai multe colaborări pe viitor”, a declarat Alexandra Sîngeorzan.

12834730_984769154903742_1714314788_n