Alex Mușat apare pe noul album al trupei La Familia!

După ce a impresionat toată țara la ediția precedentă a emisiunii Vocea României, unde a și obținut locul II, bistrițeanul Alex Mușat a colaborat cu trupa La Familia pentru piesa „Mama m-a făcut de piatră”.

Trupa La Familia, formată din Sișu și Puya, a făcut o pauză lungă, însă se pare că anul 2017 le-a surâs celor doi și au reușit să scoată un nou album, Codul Bunelor Maniere.

Alex a povestit pentru Bistrițeanul.ro cum a fost experiența cu La Familia. Aflat la o petrecere cu Mihai Mărgineanu, Alex l-a cunoscut pe Puya – care l-a abordat după ce l-a urmărit pe scenă. L-a invitat la el la studio și asta a fost. A ieșit piesa „Mama m-a făcut de piatră”.

„Fac un album și neapărat vreau să fac o piesă cu tine”, i-a zis Puya lui Alex după ce l-a ascultat la Cheile Grădiștei.

„Am ajuns în București și după câteva zile ne-am sunat, ne-am văzut la studio la el, mi-a arătat piesa – era deja făcută. Mi-a zis să trag ceva pe piesa aia, mi-a zis cum vrea să sune, așa – mai rock. Am făcut totul într-o zi”, a declarat Alex Mușat pentru Bistrițeanul.ro.

sursa: bistriteanul.ro